Коледа в Сугестопедичен Езиков Център KREG

Идва един от най-светлите празници в годината, Коледа. Освен като християнски празник, това е времето, което най-често прекарваме с най-близките си хора и приятели. Време, когато всички са добри, усмихват се на непознати, искрено си пожелават хубави неща. Точно както в сугестопедичните курсове се учим, че е важно да бъдем търпеливи и добронамерени към другите.

Коледна украса в сугестопедичен езиков център KREG Варна

Подготовката за Коледа при нас, в сугестопедичен езиков център КРЕГ, започна още в началото на декември, когато украсихме с огненочервените топки по прозорците, с веселите звънчета и разбира се с топлите зелени венци по вратите. Дори поизостаналите хелоуински тикви изведнъж се оказаха част от коледния дух.

Украса за коледно настроение в сугестопедична езикова школа KREG
Коледен венец в залата за сугестопедични курове по английски в KREG Варна
Коледна украса с тикви, зелена клонка и червена топка

Цял месец пяхме за Рудолф с червения нос, за шейната с подаръците, за вкусните смокинови пудинги и за писмата с пожелания за подаръци до Санта Клаус. А тази неделя дори си организирахме Коледна работилница, където децата изработиха коледни картички с пожелания на английски, научиха се да сгъват салфетки като елхички за коледната трапеза у дома и си направиха звездички, за да украсят елхата.

Коледна работилница с децата от сугестопедичните курсове по английски в езиков KREG Варна
изработване на коледни украшения и сугестопедични игри по време на коледната работилница в KREG Варна

И все пак най-забавни бяха сугестопедичните игри по английски, с които децата лесно научават нови думи. Макар и да не бяха планирани, те се оказаха най-предпочитани.

Сугестопедични игри по английски по време на коледната работилница в KREG

Благодарим на участниците в празника за усмивките и доброто настроение, които още веднъж царуваха в KREG!

Весели празници и щастлива Нова година!

Merry Christmas and a Very Happy New Year to all!

Scroll to Top