Сугестопедични курсове по английски и испански за учебната 2024/ 2025 г.

Елате на незабравимо приключение!

 0884 644 600

Сугестопедичен езиков център KREG Варна


  Целогодишни курсове по английски и испански за деца и ученици в Сугестопедичен езиков център KREG Варна 2024/ 2025 г.

  Начало: 17 септември 2024 г.

  Целогодишното сугестопедично обучение по английски и испански се провежда в приятелска атмосфера, с много музика и сугестопедични игри. По този начин децата неусетно усвояват много повече материал – с удоволствие, без напрежение и без домашни. При редовно посещение на курса курсистите могат да постигнат резултати, много по-добри от тези при стандартно обучение.

  Защо да изберете сугестопедичен курс по английски или испански за вашето дете:

  Сугестопедичното обучение се провежда в релаксираща обстановка, без стрес, изпитване или тестове. Децата учат под формата на игра и учебните часове са по-скоро зареждащи и в никакъв случай изтощителни. 

  Сугестопедията ни дава възможност да разкрием пред децата красотата на английския и испаския език и удоволствието от ученето. Статистиката ни показва, че в сугестопедичния курс учениците постигат по-добри резултати и изпитват голямо желание да продължат обучението си.

  Децата често протестират срещу допълнителните извънучилищни занимания. В сугестопедичния курс заниманията са много увлекателни и предразполагат към бързо сплотяване на групата. Още след първите посещения повечето курсисти се сприятеляват, увличат се в приключението и започват да посещават курсовете с нарастващо желание и дори очакват следващия час с нетърпение.

  Едно от най-хубавите неща при сугестопедичните курсове по английски и испански е, че няма домашни, зубрене и повтаряне. В Сугестопедията се използват различни сугестопедични игри и похвати, с много музика и с активно участие на децата. Затова не е необходимо да им даваме домашни, достатъчно е да се посещава редовно курса. 

  Усмихнато дете държи знак "Вдигнат палец"

  При нас децата идват с голямо желание и не искат да си тръгват.

  Начало на учебната година  – 17 септември 2024 г. 

  Годишните сугестопедични курсове продължават от септември до май, според програмата на учениците.

  Записването в сугестопедичен курс става след среща с преподавател. На тази среща ще получите подробни обяснения за метода, начина на провеждане на заниманията и всякакви други ваши въпроси. Свържете се с нас за насрочване на среща с преподавател още днес! Местата са ограничени. 

  Позволете на детето си да заобича английския или испанския език като учи с удоволствие по метода сугестопедия!

  Обадете се или попълнете формата, за да запазите място за детето си в целогодишен сугестопедичен курс по английски или испански в KREG

  Телефон

  0884 644 600

  Адрес:

  ул. "Ген. Колев" 82 Б, гр. Варна


   Сугестопедията е метод на обучение, създаден от българския учен проф. д-р Георги Лозанов. Тя е призната от UNESCO за иновативна хуманна методика на преподаване, с препоръка да бъде въведена по целия свят. 

   Scroll to Top