Сугестопедичен езиков център KREG, Варна – езикови курсове за деца и възрастни

Сугестопедични курсове по английски и испански за учебната 2020/2021 г.

Елате на незабравимо приключение!

 0884 644 600

Сугестопедичен езиков център KREG Варна


Целогодишни курсове по английски и испански за деца и ученици в Сугестопедичен езиков център KREG Варна 2020/2021 г.

Начало: 28 септември 2020 г.

Целогодишното сугестопедично обучение по английски и испански се провежда в приятелска атмосфера, с много музика и сугестопедични игри. По този начин децата неусетно усвояват много повече материал – с удоволствие, без напрежение и без домашни. При редовно посещение на курса курсистите могат да постигнат резултати, много по-добри от тези при стандартно обучение.

Защо да изберете сугестопедичен курс по английски или испански за вашето дете:

Сугестопедичното обучение се провежда в релаксираща обстановка, без стрес, изпитване или тестове. Децата учат под формата на игра и учебните часове са по-скоро зареждащи и в никакъв случай изтощителни. 

Сугестопедията ни дава възможност да разкрием пред децата красотата на английския и испаския език и удоволствието от ученето. Статистиката ни показва, че в сугестопедичния курс учениците постигат по-добри резултати и изпитват голямо желание да продължат обучението си.

Децата често протестират срещу допълнителните извънучилищни занимания. В сугестопедичния курс заниманията са много увлекателни и предразполагат към бързо сплотяване на групата. Още след първите посещения повечето курсисти се сприятеляват, увличат се в приключението и започват да посещават курсовете с нарастващо желание и дори очакват следващия час с нетърпение.

Едно от най-хубавите неща при сугестопедичните курсове по английски и испански е, че няма домашни, зубрене и повтаряне. В Сугестопедията се използват различни сугестопедични игри и похвати, с много музика и с активно участие на децата. Затова не е необходимо да им даваме домашни, достатъчно е да се посещава редовно курса. 

При нас децата идват с голямо желание и не искат да си тръгват

Цени и предстоящи годишни сугестопедични курсове по английски и испански за деца и ученици

Деца 5 - 7 г.

  • Продължителност: през цялата учебна година / 60 уч.ч.
  • Цена: 470 лв. (вкл. учебни материали)

Деца 7 - 11 г.

  • Продължителност: през цялата учебна година / 90 уч.ч.
  • Цена: 685 лв. (вкл. учебни материали)

Деца над 12 г.

  • Продължителност: през цялата учебна година / 110 уч.ч.
  • Цена: 820 лв. (вкл. учебни материали)

Подготовка за матура / IELTS / DELE

  • Продължителност: през цялата учебна година / 120 уч.ч.
  • Цена: 925 лв. (вкл. учебни материали)
Всички цени са с включен ДДС.

Начало на учебната година  – 28 септември 2020 г. Годишните сугестопедични курсове продължават от октомври до май/юни, според програмата на учениците.

Записването в сугестопедичен курс става след среща с преподавател. На тази среща ще получите подробни обяснения за метода, начина на провеждане на заниманията и всякакви други ваши въпроси. Свържете се с нас за насрочване на среща с преподавател още днес! Местата са ограничени. 

Позволете на детето си да заобича английския или испанския език като го учи с удоволствие по метода сугестопедия!

Обадете се или попълнете формата, за да запазите място за детето си в целогодишен сугестопедичен курс по английски или испански в KREG

Телефон

0884 644 600

Адрес:

ул. "Васил Друмев" 24, гр. Варна


Сугестопедията е метод на обучение, създаден от българския учен проф. д-р Георги Лозанов. Тя е призната от UNESCO за иновативна хуманна методика на преподаване, с препоръка да бъде въведена по целия свят. 

Scroll to Top