Сугестопедични курсове по английски и испански
от 12.01.2021 г.

Нека светът ви разбира!

 0884 644 600

Сугестопедичен езиков център KREG Варна


  Сугестопедични курсове по английски и испански за деца и ученици от 5 до 12+
  в Сугестопедичен езиков център KREG Варна

  Начало: 12 януари 2021 г.

  Сугестопедичното езиково обучение по английски и испански включва много музика и сугестопедични игри. Материалът във всяко ниво е в пъти повече от този в стандартен комуникативен езиков курс, но с метода Сугестопедия той се усвоява неусетно и без напрежение. Не се изисква специална подготовка, няма домашни, нито специални задачи, които да се изпълняват извън часовете.  С редовно посещение и в спокойна атмосфера децата могат да постигнат много по-високи резултати.

  С какво сугестопедичният курс по английски или испански е по-добър за вашето дете:

  Разчупената обстановка и липсата на стрес, изпитване, тестове и домашни правят сугестопедичните часове зареждащи и допринасят за позитивното отношение към ученето на английски или испански. Сугестопедията помага на децата да осъзнаят, че да се учи е приятно. 

  Вместо сухо повторение на граматични правила и зубрене на думи, сугестопедичното обучение залага на използване на чуждия език. Говорене, четене, писане и слушане се използат и упражняват еднакво в непринудени ситуации.

  Сугестопедията залага на свободната изява и уважението към другия. Сугестопедичните игри, музиката и увлекателните истории сплотяват курсистите и и те бързо създават нови трайни приятелства докато научават и използват чуждия език.

  Днес децата, а покрай тях и родителите, са изключително натоварени с домашни задачи и самостоятелна подготовка. В сугестопедичните курсове новите думи, фрази, граматични конструкции и правопис се овладяват единствено намясто, в час с помощта на музика, сугестопедични игри и разнообразни занимания. Няма допълнитено учене, няма домашни. Времето вкъщи е посветено на семейството. 

  Със сугестопедичните курсове децата започват да говорят и пишат на английски и испански свободно и с желание!

  За кого са подходящи курсовете

  Условия

  Всички цени са с включен ДДС.

  Записване:

  За да се запишете в сугестопедичен курс, свържете се с нас за задължителна среща преподавател. На срещата ще получите информация за метода сугестопедия, начина на провеждане на заниманията, подходящата група за вашето дете и други въпроси.   

  Във връзка с епидемиологичната обстановка, местата са ограничени!
  Не отлагайте!

  Обадете се или попълнете формата, за да запазите място за детето си в сугестопедичен курс по английски или испански в KREG!

  Телефон

  0884 644 600

  Адрес:

  ул. "Ген. Колев" 82 Б, гр. Варна


   Сугестопедията е метод на обучение, създаден от българския учен проф. д-р Георги Лозанов. Тя е призната от UNESCO за иновативна хуманна методика на преподаване, с препоръка да бъде въведена по целия свят. 

   Scroll to Top